(06) 29 08 66 61

Erick geslaagd

Voordat Erick een Studiebol werd, had hij al 2 jaar van zijn opleiding Education Science erop zitten, maar er was geen geld meer voor de laatste 2 jaar. Zijn droom is leraar landbouw en biologie te worden op een middelbare school. Door het vinden van een persoonlijke sponsor en door gebruik te maken van een overheidslening heeft Erick op 8 november zijn studie af kunnen ronden.

Hij stuurde ons enkele foto’s van de buluitreiking en de volgende tekst, die wij graag willen delen:
Ik ben dankbaar, dat ik na een lange reis met succes ben afgestudeerd. Ik dank God hiervoor. Ik wil ook mijn waardering uitspreken voor de stichting om me te vertrouwen en me de steun te geven die ik nodig had om mijn studie af te maken. Ik wou dat ik iets kon doen om mijn waardering te tonen.

Erick is klaar om zijn droom te gaan vervullen. Wij wensen hem heel veel succes en blijven hem zeker volgen.